Tüm Konular
Sorulur'u instagram'da
takip edin.
Thodex'in Sahibi Faruk Fatih Özer'in Yakalanması An Meselesi
1 1
Sonraki
Önceki





0
0

Thodex'in Sahibi Faruk Fatih Özer'in Yakalanması An Meselesi





Arnavutluk'ta, Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'i saklayanların yakalandığı, Özer'in yakalanmasının ise an meselesi olduğu açıklandı.


Arnavutluk'ta, Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'i saklayanların yakalandığı, Özer'in yakalanmasının ise an meselesi olduğu açıklandı.Geçtiğimiz hafta Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsası Thodex'in kurucusu ve sahibi Faruk Fatih Özer'in, müşterilerine ait yaklaşık 2 milyar dolarlık kripto para ile yurtdışına kaçtığı iddia edilmişti. Fatih Özer'in havalimanından Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitmek için geçtiği kontrol noktalarına fotoğrafı yansımıştı.


Olayın ilk gününden itibaren INTERPOL aracılığı hakkında ile kırmızı bülten çıkartılan Fatih Özer için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Arnavutluk İçişleri Bakanı ile bir görüşme gerçekleştirmişti.


YAKALANMASI AN MESELESİ


Bu gelişmelerin ardından Arnavutluk polisi harekete geçti. Faruk Fatih Özer'in saklandığı eve operasyon düzenledi. Operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanamazken, Özer'i saklayanlar gözaltına alındı. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre; Özer'in yakalanmasının an meselesi olduğunu belirtti.




Anket Sonuçları:
Bu Haber için bir görüşün var mı?
Herkesin Görüşleri Neler?
xgamzeertn |
Gündem ve Siyaset konusunda 1 görüş daha paylaştı.
3 yıl
ya ben yakalanacağını pek düşünmüyorum açıkçası o kadar parayla yakalanızsa salaktır
cihanozen |
Gündem ve Siyaset konusunda 6 görüş daha paylaştı.
3 yıl
hala bulunamadı sanırım
- Benzer Sorular -
Yukarı Çık